Bicykel je univerzálnym riešením do mesta!

Bicykel je jedným z najobľúbenejších dopravných prostriedkov, ktorý sa používa ako v každodennom živote, tak aj na aktívny oddych. Existujú rôzne modely bicyklov, ktoré sa líšia účelom, rámom, kolesami, brzdovým systémom a ďalšími, a všetky sú skvelým spôsobom, ako zlepšiť svoje zdravie a užiť si výlet!

Bicyklovanie pomáha zlepšovať činnosť srdca, zvyšuje vytrvalosť a flexibilitu a zrýchľuje metabolizmus. Pravidelné bicyklovanie znižuje riziko kardiovaskulárnych ochorení. Najdôležitejšie však je, že je to dobrý spôsob, ako si zlepšiť náladu, odbúrať stres, zabaviť sa a preskúmať svoj región, pretože otvára všetky cesty!

Bicykel je ekologický dopravný prostriedok. Jeho používanie neznečisťuje ovzdušie, neuvoľňuje škodlivé látky do ovzdušia. To umožňuje výrazne zlepšiť ekologickú situáciu v meste a zároveň sa rýchlo dostať na správne miesto. V tichosti a bez revu motora.

Bicykel je ziskový!

Okrem toho, že je bicykel skvelou možnosťou na oddych a relax, je aj bezplatný dopravný prostriedok. Nevyžaduje výdavky na benzín, parkovanie a opravy (niekedy je to potrebné, ale nie také drahé), čo vám umožňuje výrazne ušetriť peniaze.

Na cestovanie a turistiku je navyše možné využiť dvojkolesovú dopravu, čo vám umožňuje výrazne rozšíriť možnosti rekreácie a zábavy. Je to skvelý spôsob, ako si zlepšiť náladu, odbúrať stres a oddýchnuť si – alebo naopak, otestovať si svoju výdrž na dlhých tratiach. Bicykel pomáha nadviazať kontakt s prírodou a prostredím, dá sa využiť ako na každodenné výlety, tak aj na rekreáciu a zábavu. Ak ste ešte nezačali bicyklovať, je najvyšší čas to vyskúšať a užiť si všetky jeho výhody!

Existuje mnoho druhov bicyklov – horské, hybridné, cestné a turistické a najuniverzálnejší model môžeme nazvať MARIN Nicasio. Tento bicykel je možné použiť ako na jazdu po poľných cestách a chodníkoch, tak aj na rýchly pohyb po asfaltovej ceste. Pevná vidlica a chróm-molybdénový rám s dvojitým zadaním robí bicykel oveľa ľahším a umožňuje prekonávať veľké vzdialenosti, nerovnosti a výškové rozdiely.

Bicykel MARIN Nicasio je vybavený mechanickými kotúčovými brzdami, ktoré nie sú najlepšie v porovnaní s inými bicyklami v tejto cenovej kategórii, ale sú dostatočne spoľahlivé. Predná prehadzovačka je Shimano Claris, rovnako ako 8-rýchlostná zadná prehadzovačka.

Je to dobrodružný bicykel, ktorý ponúka množstvo možností a komfortu. Je to skvelý bicykel základnej úrovne a skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú všestranný bicykel na dochádzanie, turistiku a zábavu.

This entry was posted in Blog and tagged .

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Súhlasím s obchodnými podmienkami a s podmienkami ochrany osobných údajov